Ασφαλείς μετακινήσεις για παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

Είστε εδώ

Παρουσίαση σχετικά με την ασφαλή οδική μετακίνηση από την Δρ Ευη Μπλάνα, στέλεχος της Γενικής Διεύθυνσης Οδικής Ασφάλειας, Διεύθυνση Οδικής Κυκλοφορίας, Τμήμα Οδικής Ασφάλειας και Συντονισμού. Στην παρουσίαση θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών ηλικίας 11-15 ετών (παιδιά Γυμνασίου) είτε ως πεζοί είτε ως ποδηλάτες είτε ως συνεπιβάτες. Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο του επιμορφωτικού σεμιναρίου μαθητών Γυμνασίου σχετικά με την οδική ασφάλεια, την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και την ασφαλή χρήση ασύρματων συσκευών, που πραγματοποιήθηκε στις 19/3/2014 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Κατηγορία Περιεχομένου: 
Παρουσιάσεις
Ποιον Αφορά: 
Ευπαθείς χρήστες της οδούΠοδηλάτες
ΜαθητέςΓυμνάσιο
Αρχείο: 

e-Drive Academy

Το e-Drive Academy είναι μία Καινοτόμος Εκπαιδευτική Διαδικτυακή Πλατφόρμα για Ασφαλή, Έξυπνη, Οικολογική Μετακίνηση και Οδήγηση.

Το e-Drive Academy παρέχει όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες εκπαίδευσης με σκοπό την ανάπτυξη μιας ώριμης οδικής κουλτούρας και ασφαλούς μετακίνησης για όλους τους χρήστες της οδού, ανεξάρτητα από ηλικία, μορφωτικό ή οικονομικό επίπεδο.