Ευρωπαϊκή μελέτη για τις συμπεριφορές εξάρτησης στο Διαδίκτυο - EU NET ADB

Είστε εδώ

Παρουσίαση σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο από τον κον Γεώργιο Κορμά, Ιατρό, μέλος της Επιτροπής Ασφαλούς Διαδικτύου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, υπεύθυνο της γραμμής βοηθείας «ΥποΣΤΗΡΙΖΩ» της Μονάδας Εφηβικής Υγείας Β’ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών (βλ. επίσης: την επίσημη ιστοσελίδα της γραμμής βοήθειας ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ http://www.saferinternet.gr/helpline , τηλ. επικοινωνίας ΥποΣΤΗΡΙΖΩ 80011 80015, χωρίς χρέωση για αστικές και υπεραστικές κλήσεις με την υποστήριξη του ΟΤΕ, και help@saferinternet.gr). Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο του επιμορφωτικού σεμιναρίου μαθητών Γυμνασίου σχετικά με την οδική ασφάλεια την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και την ασφαλή χρήση ασύρματων συσκευών, που πραγματοποιήθηκε στις 19/3/2014 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Κατηγορία Περιεχομένου: 
Παρουσιάσεις
Ποιον Αφορά: 
Γονείς
Εκπαιδευτικοί
ΜαθητέςΓυμνάσιο
ΜαθητέςΔημοτικό Α' - Γ' τάξη
ΜαθητέςΔημοτικό Α' - ΣΤ' τάξη
ΜαθητέςΔημοτικό Δ' - ΣΤ' τάξη
ΜαθητέςΛύκειο
Αρχείο: 

e-Drive Academy

Το e-Drive Academy είναι μία Καινοτόμος Εκπαιδευτική Διαδικτυακή Πλατφόρμα για Ασφαλή, Έξυπνη, Οικολογική Μετακίνηση και Οδήγηση.

Το e-Drive Academy παρέχει όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες εκπαίδευσης με σκοπό την ανάπτυξη μιας ώριμης οδικής κουλτούρας και ασφαλούς μετακίνησης για όλους τους χρήστες της οδού, ανεξάρτητα από ηλικία, μορφωτικό ή οικονομικό επίπεδο.